Tawaran Hebat !!!

Tuesday, October 23, 2012

World Walking Day

Tadi ternampak iklan tentang World Walking Day by Nestle ni.
 
Huhu... rasa nak joint la sekali sekala aktiviti sihat mcm ni... Dah lama tak berjalan mcm ni.
 
Walking je pun bukan running kan.. 5,000 langkah.
 
 
Tapi.... aduh, kenape la buat minggu ni, bukan minggu depan????
Minggu ni kan raya Haji. Confirm2 la ramai yg blk kampung especially Malay. Adooooiii!
 
Tengok tentatif dia pun okey je. Mcm santai gitu...

 
Yg pasti free entrance + breakfast + lucky draw lagi tu and t-shirt. Hehehe...
 
Sape yg tak blk kampung, and berminat nak join aktiviti ni boleh la tengok details kt SINI ye.
 
 
 
p/s; nak join ke tak nak join ke tak.... adoiii... kampung, here i come. kah kah kah...
Info dari Nestle
 
 
with lurve,
riri
 
 


3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mcm best jek nih!

wantie said...

sah sah le org yg tak raya tu join. kalau kita nak join . perut penuh dengan lemamg dan ketupat. matau pun kuyu kuyu. mcm mana nak melangkah 5000 langkah tu kan.. kan..

PinkUmmi said...

Nak jugak join tp xde mknenye time2 raya aji nak pergi...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang