Tawaran Hebat !!!

Tuesday, November 20, 2012

Be AWARE!

Td me buka email yg me dftrkan utk blog ni. Tup2 dapat email dari Maybank dan Ambank.
Confuse! Pelik! Semua ada sbb me tak pernah register email ni kat mana2 bank pun.
Kemain banyak la dia bg email...
Ni email tntg account suspended.

Ni pula suruh validate M2U account. Hahaha, keje GILE!

Me pun click la kat link yg dia bagi tu. Ambbooiii kemain baik siap bagi link ye.
Dan link tu terus direct pegi website ni;
 Nampak sngt tipunye kan...
Ni website maybank yg ORI!
Yang pasti dia tak de INI
Oooo mau sebat duit orang eh... Ish2...
Dan 1 lagi dari Ambank pula. Kah kah kah... Geli ketiak la. Mana la me ada account dgn bank2 ni...

Me pun click la kat link yg di beri.
Terus direct pg website ni;

Nampak sngt tipu kan... url website pun nampak sngt salahnye.
Ni yg ORI!.

Adoiiyyaai. Kita kemain pegi keje penat2, cari duit bagai senang2 je ye nak curik.
Ape daaa...
So, ladies and you all yg selalu buat online transaction. Pastikan URL bank kamu tu betul ye.
 
 
 
with lurve,
riri


4 comments:

wantie said...

lahabau tul dorang ni
memang geram... laporkan. biar dorang kena..

menci ar mcm ni.

:: Mrs.Eady :: said...

bahaya ni!

SYANI said...

Jangan layan semua email tu. Selalu jugak email camni masuk inbox akak tapi terus delete.

lieyalatif said...

TU LA KAN...pandai tul dieorg ni create n hack mcm ni tuk curi online...kawan lieya penah tekena...adoyai, marah kiteorg sbb die senang2 percaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang