Tawaran Hebat !!!

Thursday, November 1, 2012

Ber "Crepe Durian"

Sekarang ni kan fenomena crepe durian tengah melanda. Nak2 lepas tengok blog kak Ana Suzana
Me pun tak lepaskan peluang la untuk merasa. Terus PM kak Ana kat fb dan confirm.
 
Me ingta nak bawa balik kampung raya haji ni nak kasi semua family rasa.
 
Sehari sblm me dah whatsapp kak Ana. As a reminder, lagi pun kak ana yg suruh remind kan..
 
 
Sekali tak jadi da......
 
Owh, tak boleh jadi ni... Khamis me dah gerak nak balik kg.
 
Dah pasarah, me pun salin la resepi crepe durian ni kat blog kak Ana Suzana. Tngk bahan2 dia tak susah mana pun. Tinggal rajin dgn malas jer.
 
Tapi bila fikir2 balik ni memang tak sempat nak buat, me pun cari lagi sape2 yg blh ambil order.
 
Me pun usha2 la kat kak hawa, Lissa & Rayyan. Akak yg me order cake in a jar dulu.
 
Kebetulan, fuhhh memang rezeki me nak merasa la dia ada jual. Tapi me tngk order dah tutup tu sampai awal September. Me try je pm nak selit2 beli crepe durian.
 
Then, kak hawa kata boleh. Yeay, happy.
 
So Jumaat tengahari lepas my abah balik dari sembahyang Jumaat, me pun pegi dgn adik me.
 
Tamak tu, sampai 4 pack me beli.
1 pack RM 10 = 4pcs
 
 
Kasi zoom sikit...

 
Kasi zoom lagik...
 
 
Pe lagikkk, ngap la.
 

 
Okey, sedap.
 
Dikala entry ni d taip terasa nak makan lagi ini crepe!
Nak pegi order dgn kak Ana pula la :)
 
 
 
with lurve,
riri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


3 comments:

lieyalatif said...

kannnnnnnnnnn....tgh demam curian crepe....teringat2 lieya penah mkn mase sambut mothers day kat marriot dulu....terbaik betul...

ni ade nak cari kat mid valley atau mines nie....terliur lak tgk hah...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak lum mkn lg

Yati Omar said...

kecur air liur ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang