Tawaran Hebat !!!

Tuesday, November 6, 2012

KRR di hujung minggu

Finally, Mr.S tunaikan juga permintaan me nak makan kenny roger roaster tu...
 
 
Every month me ngiau2 kat dia cakap nak makan, nak makan. Selagi me tak dapat, selagi tu me akan cakap je. Huhu, nafsu makan betul tinggi la.
 
 
Last week lepas me dh temankan dia beli something yg dia nak sesangat, so dia belanja me krr.
 
 
Last me makan hujung tahun 2010. Itu pun masa me keje kat opis lama dulu. Memasing nak berhenti dan tukar keje, so hari tu adalah kali terakhir kami berempat makan bersama.
 
 
Tapi syg, masa tu tak de gmbr bagai. Tu la kali terakhir me pegi.
 
 
Ni me punye quater meal dgn side dishes. Ayam tu nampak kecik.
Tapi jenuh juga nak habiskan. Plus ada 3 side dishes lagi tu.
 
 
Ni Mr.S punye. Mr.S dan nasi memang tak dapat nak di pisahkan...
 
 
Erk.... betulke? Ammmpuunnn.... hehehe
 
 
Skrg Mr.S dah faham, me mesti akan take pic makanan dulu b4 makan.
Padahal org dh tak sbr2 dh ni nak makan. hehehe...

 
Baverages.... Air Mr.S tak ingt la pula ape namenye.

 
This is mine. Ice lemon tea. Hehehe...

 
Alamak, muffin yg gebus dan sedap tu tak de pula dlm my phone. Ada dalam phone Mr.S la pulakkk...
 
Last, gmbr Mr.S nak menikmati hidangannya...
 
 
Gambar me menikmati hidangan??? Memang tak de!
Sedih betul... Erkkk tp mcm ada dlm hp Mr.S rasanye. Adoooii
 
 
p/s; thanks ye sbb belanja. Lepas ni nak ngiau makan kat mana pulok...
 
 
with lurve,
riri
 
 
 
 


3 comments:

wantie said...

hahaha... leh ngiau ngiau je bila nak makan.

kalau nasi tak dapat di pisahkan samalah mcm hubby akak.

makan la pabenda pun tetap cari nasi jugak.

lieyalatif said...

ERMMM sedappp!! lieya pun suke krr....lagi2 mac cheesenye...tapi tu laa dah lame tak pekena krr ni...terliur lieya tgk hah

Yati Omar said...

Salam Kenal. Blogwalking sini.

Favourite anak saya KR. Tapi biasa untuk dia, saya akan order round-up platter sbb dia tak makan ayam. Dia nyer favourite baked beans, macaroni & cheese & mashed potato :-)

Jemput singgah blog saya :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang