Tawaran Hebat !!!

Friday, November 2, 2012

Sekali lagi

31.10.2012 me click button CASH OUT lagi dari Nuffnang.
 
 
 
Sekarang dah kosong balik...
Tinggal amount BE yg masih menari2 lagi tu je... Hopefully lepas ni tak de masalah lagi.
Dah la sebulan nak tunggu. Tup2 tak dapat. Sadis betul.
 
 
Owh yg tentang problem cashout rejection hari tu, Nuffnang cakap nama me tak complete mcm dlm IC.
Me pun pelik la sbb lepas kita click cash out tu kan dia ada tunjuk balik nama dgn alamat, pastu baru kita confirm kan.
 
Dia org suruh verify dgn bg balik nama penuh dan no IC. Hopefully kali ni tak de masalah.
 
 
 
with lurve,
riri

1 comments:

Anastasyea Aida said...

Insya Allah, tak ada masalah .. nanti dapat la cek tuwww .. :D

www.anastasyea.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang