Tawaran Hebat !!!

Friday, November 30, 2012

@IKEA

Dah selalu me datang IKEA, baru kali ni rasa nak snap pic. Hik hik hik...
 
Memula Sampai terus ambil brochure ni; IKEA Family
 
 
Mmg ada intention pun nak register as a member sbb dah selalu sngt berbelanja kt sini. Rugi la x apply kan. Rasanya this year plng bnyak menyumbang kepada IKEA ni.
 
Memula ingt nak buat kt kiosk kt bawah sekali, kt entrance. Tp ramai betul org.
Me teringt kat tingkt atas pun ada...
 
Melambak kiosk yg d sediakan utk register as a member ni. So x pyh nak berebut nak register kt bwh tu ye.
 
Taraaa, dh register and dah dpt pun temporary card IKEA Family. Huhuhu...
 
 
Baru semangat sikit nk menghabiskan duit shopping!
 
Me dah bnyk kali adore dgn lemari ni... Owh terpikat sudah.
 Thinking of buying it next next next month!


 
Salah satu sebab me terambil gmbr kt IKEA ni sbb budak ni!. Hehehe, skrg kn cuti sekolah, so me culik adik me dari kampung dan bawa dia jalan2 kat KL.
 
 
Ni tengah call my mom tnye nak kirim ape lagi. Okey dah2 troly dah penuh!
 
My mom nak almari kaca tu. Me dah nak ambil dah semalam. Tp bila ukur2 tak muat la pulak nak sumbt kat dlm my blackie tu. Kena ajak abah ni, kete abah mayb muat. Huhu
 
Tngk tu, walaupun membercard tu temporary je tp dah blh guna ye.
 
 
Utk maklumat lanjut tntg syarat2 nak apply IKEA Family and benefit, blh tengok kat website IKEA ye.
 
 
with lurve,
riri




2 comments:

siti fatimah said...

wah borong nampak. wahai IKEA bila lah ko nak bukak cawangan ko kat Penang niiiiiiiiiiiiiii

mummY daniSha said...

wahhhh dah lawa belog =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang