Tawaran Hebat !!!

Tuesday, December 4, 2012

Lunch that day

Lepas pg Petrosains, laju2 kami jalan ke foodcourt KLCC. Dah keluar Petrosains baru terasa lapar. Hik hik hik. Actually b4 pg tu kami tak breakfast langsung pun. Bangun pagi siap2 terus jalan je.

Maklum le 1st time me drive nak ke KLCC tu. Risau nak cari parking kt mane tu dah menghantui fikiran me sampai x breakfast pun tak kisah.

Ini pilihan my adik, sizzling yee mi.
 
 
 
Spageti Bolognese ni kat Milano. For me spageti kat sini memang terrbaikk..
 


Ni me punye.
Nama pun lapar kan harus la hentam nasi ayam penyet api2.
 

 
Waffles dgn ice cream. Skali salah ambil ice cream da...
Ingtkan flavour kiwi sekali papermint le. Sngt tidak sedap ice cream tu. Yg ni pun kat Milano.
 


Amboi adik. Comot2 makan ye, tau lal lapar...
 
 

Bila makan kat foodcourt tu teringt kat my x-officemate masa keje kat jalan yap kwan seng tu.
 
Bila Jumaat je kita org mesti pg food court KLCC tu sbb nak makan kat sana n jalan. Rehat panjang kan, harusla menghabiskan masa sebaiknya.
 
Owh, rindu that moment! Skrg masing2 dah pindah keje tempat lain.
 
 
with lurve,
riri
 
 


1 comments:

siti fatimah said...

nyum.. nyum..

aduhai, bila dok teringat ex officemate memang syahdu. sebab boleh kata kerap sangat lunch sekali kan.. kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang