Tawaran Hebat !!!

Monday, May 16, 2011

hApPy TeAchErS dAy

Tanggal 16 Mei setiap tahun pasti tidak asing lagi utk sume org... Kenape sume org??? sbb sume orgkan pernah belajar...dan yg mengajar tu dh tentu tentunye Guru... Setiap tahun ada tema yg berlainan utk Hari Guru... mcm raya la juga kan.... tahun lepas tema warna purple,warna cokelat.... eh2 kawin pun ada tema tau.... *ape yg me merapu ni*... Tema Sambutan Hari Guru tahun ni ialah Guru Penjana Transformasi Pendidikan Negara.... fuyyoooo.... setiap tahun rasanye tema hari guru ni memang gempak2 la... 

So sempena Hari Guru 2011 ni me nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada sume guru2 yg pernah mengajar me dari tadika, sekolah rendah,sekolah menengah, masa kat matrix n lecturer masa kat Uitm... Jasa anda sume dikenang... terima kasih sbb sudi mengajar me sampai la me berjaya... N kepada mak cik mak cik dan pak cik pak cik me yg bergelar Guru, Selamat Hari Guru ye... tak lupa juga kepada my mum... bekas guru tadika and to my future FIL....


Bila kat kampung, if terserempak dgn cikgu2 yg ajr me msa sekolah rendah ke, sekolah menengah ke, msti me akan tegur... kadang2 berkerut2 juga cikgu nak ingt balik student yg mana satu... huhu... Tp kalau jumpa cikgu Add Maths, cikgu Zuraida... (cewah ingt lagi tu nama cikgu ni).... one of my fav teacher, dia punye clue nak ingt me balik senang jer "satu2 nye budak melayu yg lulus add maths utk kelas 5 Ikhtisas 1, tahun 2003"...... terangkat kena puji..... *kembang hidung jap*.. huhu.... eh2. tp bukan setakat lulus je tau... lulus dgn jayanye.... kalah Mr.S... huhu :P


 ape pun me memang ingt cikgu2 me... cuma cikgu2 je tak ingt me... huhuhu.... dush..dush...dush.... memang la cikgu tak ingt sbb ramai sngt student yg dia org dh ajar...  Kenangan masa sekolah dulu memang tak leh lupakan... seronok... Sekarang ni kena la terima hakikat me ni dh tua rupanye... huhu... dah hampir 8 tahun dah tinggalkan sekolah menengah.... me one of the top student dulu tau.. huhu.... uwweekk.... hehe...tp betul la... sekolah luar bandar...memang la famous...lagipun aktif kat sekolah....

Ish nak wish lagi ni, kepada sume guru2 yg penah mengajar me, me nak ucapkan Selamat Hari Guru.... jasa anda sume dikenang cikgu... Love you all.... waaaaa.....rindu pula zaman sekolah dolu dolu....

1 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

selamat hari guru semua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang