Tawaran Hebat !!!

Wednesday, May 4, 2011

RaHsiA kU tErBoNgKAr.....

Gempak gile..... *me  je la yg gempak..org len tak ada effect pe2 pun -_- * Ngeh ngeh ngeh.... jom2 start story.... Mula2 cite die mcm ni...Mr.S tak bg pun me berblogging nie... Puas dah me fikir *sampai keluar tanduk dah ni fikir nak wat jahat* mcm mana me nak berblogging tanpa pengetahuan Mr.S jahat punye aweks... kebetulan my sis (fatieha) ada blog...tp tak aktif dan dia pun tak de masa mcm kak dia ni nak berblog... So me pun bg idea la kat adik me ni;

Me : Kita share blog nak? Ko pun tak aktif kan...

Fatieha : Okey jer...

Me: Nama blog dgn blog address tu maintain name ko tau... cuma entry je aku yg wat... bahaya woo...lau Mr.S tau nanti...

Fatieha : ye... suka hati ko la kak...

Yes!!! dah dapat permission... after application me ni dh di approve oleh adik me, me pun menjalankan misi terbesar ni... Mula dari cari background, gadget, follower dan sebagainye..... sampai la jadi blog ni yg mcm skrg ni masih wujud lagi ni....

One day, me tak ingt bila, Mr.S cek my hp cemburu gile mamat ni n dia nampak ada gmbr me pg makan, pg jalan2...tp dia tak tau pun tntg kewujudn gmbr tersebut Mr.S kena ke tau sume??? huhu... n then dia asyik tnye me bagi kat sape gmbr tu... me ckp mana ada bg kat sape2 la... sbnrnye gmbr2 tu me publishkan kat blog... huhu...haha....lalala..... me tetap tak bgtau dia yg me ada blog dan gmbr2 tu sume letak kat blog... wah...berjaya juga me ZIIPPPP kan mulut ni...

2 minggu yg lepas, me saje2 je gatal2 tangan nak tukar hp dgn Mr.S ni... masa guna hp Mr.S ni, me pun tngk la blog guna hp jer... *ini tak bermakna my hp tak de wifi yer...ada tp dh gile sikit :P * bnyk kali juga la me tngk blog guna hp tu.... then, minggu lepas b4 cuti me pg jumpa Mr.S kat tmpat mula2 kita org date, kat McD... *tak romantik langsung 1st date kat McD*... Proses tukar menukar hp pun berjalan lancar...

Saat2 rahsia blog ni terbongkar ialah pada 03.05.11, pukul 2.12am...waktu2 mcm ni confirm la me dah tidur... dah sampai ke mana tah kan... me dapat message dari Mr.S dan dia tulis
"Ms. Serry, I love you so much.... As your beloved Mr.S, I promise I will always be your hero... Love you so much..." masa baca ni me sedikit terperanjat sbb dlm msge tu dia tulis Mr.S...selalu dia bahasakan diri dia lain... tp skt je la terperanjat kan... masa ni me tak xpect lagi dia tau me tulis blog tu...  Then, me baca 2nd message "Mr.S & Ms.Serry in love 1 year, 6 months, 3 weeks &...." wah.... kali ni betul2 terbeliak mata me bca message tu.... takut pun ada... then Mr.S siap MMS lagi tu gmbr ni....



Confirm!!!!... Mr.S dah tau kewujudan blog ni.... Rahsia ku dah terbongkar.... Masuk hari semalam me baru je aktif berblog 4months, 2 weeks and 3 days.... lum smpt 5 bulan atau pun setahun, dah pecah rahsia me tentang blog ni... bila me soal siasat *berangan jadi inspektor polis*... Rupanye ada "recently visit" punye folder yg hidden dlm hp tu... so dari situ la Mr.S dapat trace blog ni... Hahaha...salah me juga sbb tengok blog guna hp tu... berhantu betul la hp tu.... takut jer... Mr.S, pasni me tak nak pinjam lagi ye hp tu... tp nak juga pinjam lau rasa nak guna :P

Tp Syukur la... Mr.S tak marah pun... me pun pelik dia tak marah sbb dulu masa me ckp nak buat blog kemain dia marah lagi... Malah Mr.S support me lagi utk berblog ni... huhu... yeah..yeah..... Thanks Mr.S... Love you to... -_-

6 comments:

ann dhaniah said...

alolo..terkantoi sudeyh same pakwe ye..xpe2..at least dye taw awak minat blogging dear ;)

amal said...

hehe sweetnye :)

Ana Suzana said...

kuikuikui.. kak ana lak dah lama ada blo, tp baru 2 thn lps hubby akak tau.. kah kah kahhhh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kikiki..tula jgn rahsia rahsia tak baek tau..

*Ms.Serry Fatieha said...

@ann dhania: seb baik dia tak mrh n suh close blog ni... lau dia suh close, me buka blog lain.. huhuhu :P
@amal: thanks....
@kak ana:at least 2 tahun tu kak, sy ni 5 bulan pun tak sampai...
@Rina: huhu, pdn muka sendiri..memang tak leh nak rahsia ape2 pun dgn dia ni sbnrnye sbb finally dia akan tahu juga...

mummY daniSha said...

naseb baik mr S x marah heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang