Tawaran Hebat !!!

Tuesday, May 3, 2011

JuVaNa tV3

Sape layan cite Juvana ni?? Cite ni menggantikan cite Gemilang yg dah abis tu... Semalam baru episode 2 cite ni... Actually me nak tulis entry ni last week masa 1st episode drama ni...tp dah terlupa dek kebusyan d opis d tambah pula bos ada kat opis sbnrnye...huhu...


Cite ni ada 13 episode dan antara pelakon2 nye ialah Bront Palare, Zahiril Adzim, Irfan Roslan, Beto Khusairy dan Izreen Azminda. Cite ni mengisahkan seorang remaja, Daim (Zahiril) yg dituduh membunuh emaknya dan kekasih emaknya.. tp sbnrnye dia tak bunuh..pendek kata masa tu Daim wrong time n wrong place la *aiyooo betul ke mcm ni?? huhu*... Then dia dihantar ke sekolah Wira Bakti... Warden sekolah tu ialah En. Raja (Bron). Warden memang tak pedulikan Daim yg kena buli dgn penghuni yg lain...ape punya warden la kan... nak tau lebih lanjut kena la layaaaannnn cite ni...

Tp me actually takut tngk cite ni, kesian pun ada....tkt sbb ganasanye budak2 dlm tu.... kesian kt org2 yg kena buli... eeee...mcm tu ke sbnye khidupan dlm sekolah mcm tu??? soooooo scary okey.... cnthnye mcm Daim tu, hidup dlm ketakutan... nak tidur pun susah....nak pg mandi pun susah...pendek kata sume susah la.... Cite ni bagus d jadikan ikhtibar dn pedoman... so sape2 yg rasa nak wat "baik sangat" tu..... hopefully bila tngk kehidupan kt dlm tu mcm tu terus tak jadi, cancel...terus jadi lagi baik... ha....kan bagus mcm tu...

1 comments:

fiq. said...

owh, Gemilang dah habis? baru nak tengok balik cuti 4 bulan ni, btw hari tu de tgk juvanna ni. best jugak.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang