Tawaran Hebat !!!

Thursday, May 12, 2011

nOrA eLeNa - tV3

Sekali dengar nama Nora Elena ni...fuuhhh terangkat.... sedap tul nama tu... rasa mcm kek tiramisu jer... huhuhu.... Sbnrnye Nora Elena ni tjk cite baru Slot Akasia kat TV3... masuk hari ni dah 4 hari cite ni kat tv.. tp episode hari ni lum tngk lagi le sbbnye cite ni start kul 7 - 8 mlm setiap hari isnin sampai jumaat... huhu...propa lebey la kamu ni Ms.Serry... huk huk huk....



Sbnrnye cite ni d adaptasi dari novel Kasih Yang Suci karya Meen Zulaikha. Tp utk drama tv ni penulis skrip ialah Maizura Mohd Ideris dan pengarahnye ialah Jet Li... Antara pelakon2 drama ni ialah Siti Saleha (Nora Elena), Aeron Aziz (Seth Tan), Wan Sharmila (Yvone), Miera Liyana (Maria Tan), Ery Putra (Amir), Zul Ariffin (Eid)... dan ramai lagi.... jenuh pula nak taip nama sume pelakon cite ni...



Sinopsis cite ni leh tengok kat Dahlia's Journal okey...
Dah baca ke??? So, mcm mane???? Haaa... best tak? best tak?? Actually me dh penah baca novel tu... citenye memang best... bila d wat drama me pun tengok juga... pada me cite ni memang sesangat dan tersangat best.... Kena pula tu watak2 dlm cite tu dgn pelakon2... memang sesssuuuuaaaiiii sangat.. tak sabar nak tengok ending cite ni walaupun sbnrnye dah boleh agak... Sape2 yg tak pernah tngok jom start tengok... msti tak menyesal la...

4 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

xpnah miss lg..sgt best kena dgn pelakon yg best n ensem..hehe

Cahaya Qaseh said...

tengok gak... bestttt.......... ;DDDD

*Ms.Serry Fatieha said...

@UAA; yup, pelakon dia pun best2, pastu mula la berangan kan.... ngee.... -_-
@CQ; best sngt2...

hidayah said...

sesat dek kerana google nora elena

first time here..

wahh cantik blog dia..
macam tuannya..

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang