Tawaran Hebat !!!

Tuesday, July 24, 2012

Sticky Post - Apartment for rent

Untuk New Entry sila Scroll ke bawah ye :)

*pic: Uncle G*

Mencari apartment untuk disewa area
Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Kinrara, area2 PJS dan kawasan sekitar.

Ciri2 apartment yg di cari;

Maximum ada 4/5 tingkat je
(tak mo yg tinggi tu, gayat nak naik lift <====== alasan :P)
Keadaan rumah mesti lah baik ye.
Hehehe, jgn nnti ada toilet tak de pintu la, mcm2...
Monthly rent max RM500
Deposit: 1+1+api+air (nego)
Deposit boleh bincang mengikut kehendak owner

Erk tu je kot rasanye. Sesuai la dgn budget2 org yg nak brkhwin or bru brkhwin.

Bila tengok iklan kt mudah.my tu selalu jer terlepas best offer :(
Yang tinggal yg mahal2 jer. Pengsan @__@

Ni ciri2 penyewa pulak;

Seorang lelaki Muslim
(akan berkahwin soon)
Pembersih
Pay monthly rent on time

Dun worry, bukan nak sewa utk masa yg pendek sbb after berkahwin nnti this guy akan bawa wife dia utk stay same2.

So sape2 yg rasa ada jiran2 ke, kenalan ke, kengkawan ke yg ada rumah utk disewa area2 yg me listkan tadi or kawasan sekitar,
kindly email me at fatiehafatie@gmail.com



nota kaki; erk terpanjang pulak sticky post ni :)



with lurve,
riri




6 comments:

wantie said...

I'allah kalau ada nanti saya info ok

Reena said...

Kalau area-area Saujana, bolehlah tengok-tengokkan. Hehehe.. :)

hamzah ian said...

sedang cari juga.. tp shah alam.. hehe

babYpose said...

salam kenal...harap dpt apmt soon...insyaAllah

mynameismy said...

Biskut eskem tu beli kat kedai mknn ringan kat luar NSK market tu.. tak beli kat dlm sbb kt dlm ramai org. beli kat kedai tu lg sng... :)

mynameismy said...

u tnye harga biskut eskem tu ke? I beli satu kotak terus. tak pasti lak bape gram. banyak bleh dapat lebih 50 pcs. i beli satu kotak (mcm tin biskut tu) RM40++ tak silap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang