Tawaran Hebat !!!

Tuesday, July 3, 2012

Masih ada dijual...

Siyes terkejut den tengok iklan Groupon kt email ni. Hehehe.

Walaupun dah tahun 2012, ada lagi ye hp Nokia 3310 ni dijual.


Harga pun boleh tahan RM99. Erk tapi kalau tak silap me harga hp nokia paling murah design baru sekarang ni pun RM89. Hehehe.

Tapi handphone yg dia org offer ni refurbished units in good condition. @__@

Sape2 yg nak beli simpan buat kenangan boleh la ye pegi ke groupon.my ni utk tau lebih detail tntg handphone legend ni.


nota kaki; info dari http://www.groupon.my




with lurve,
riri

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kehkehkeh ~

wantie said...

dulu fon ni la femes. tapi saya guna 2210 je. tak mampu la time tu.

mungkin ada org nak beli kot. boleh konsider barang antik ni. hiksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang