Tawaran Hebat !!!

Thursday, July 5, 2012

Sale @ IKEA - 5 July 2012

Kepada penggemar2 barang kat IKEA, today ada special SALE untuk selected items.
Today only ye...

Cuma tunjukkan temporary / permanent card IKEA Family masa nak buat bayaran di kaunter bayaran.


Antara Item2 yang ada sale;







Ada banyak lagi items yang sale. Boleh tengok kat SINI.

Wah... if dah ada rumah sendiri confirm me dah pegi borong kat IKEA.



nota kaki: info & gambar dari http://family.ikea.com.my


with lurve,
riri

 

6 comments:

wardah @ fie shah said...

Alor, takde kad family :(

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@wardah; belh tngh blog sis reena. Dia ada bgtau mcm mana nak register. Ni link http://www.reenaonline.com/2012/06/ikea-family.html

Cikpuan rara said...

wow mcm best!

wantie said...

pernah dengar yangIKEA nak dibuka di Penang. tapi sampai hari ni batang hidung IKEA pun tak nampak

eZmALiZa said...

ikea ade sale???? bestttt...thanks for the infoo :)))

:: Riri-Fatieha ::~ said...

@wantie; huhu, take time kak nak bukak, projek besar tu...
@ezmaliza; my pleasure, still ada sale skrg ni smpi 22 Julai, tp utk item lain.. tak sama mcm dlm gmbr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang