Tawaran Hebat !!!

Thursday, August 11, 2011

aPeKaH mAkNaNyE iNi

Ape kemendenye ni?? huhuhu... tadi me membusykan diri pegi ke traffic sources dan mengintai-ngintai apekah yg d cari2 oleh reader dalam seminggu ni (3 Aug - 10 Aug 2010)... Sekali mata me ternampak search keywords yg terletak d tangga terakhir tu... nak tau pe dia????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

mempersembahkan...... jeng jeng jeng..... bunyi suspen sikit.....

*

*

*

*

*

*

*


ha... tu dia.... "episode ayam el teiha" huhu.... apekah maknanye itu? bahasa ape ni me pun tak tau le.... erkk... ada juga ke cerita tajuk mcm ni kat Malaysia? huhu.... then me tengok kat Audiance - page view by countries



ada reader dari Spain, Sweden, Germany and France yg mengintai blog ni.... owhh..errkkk tapi paham ke dia org ni bca blog me? Blog me ni totally in Bahasa Melayu.. tp ada la time gatal meng-mix kannye dgn English tahap pasar borong la... mungkin dia just type jer "episode ayam el teiha" kat google dan terkeluarlah blog me ni kot... hik hik hik... kelakar la pula.... ada juga mcm ni yer... tapi.... ape mknanye tu eh? mana la tau sesuatu yg tak brape baik ke kan, mana me tau...

p/s; tu sbnrnye bahasa negara mana eh?


5 comments:

wardah @ fie shah said...

hahaha sesat la tu..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm mana nak check churp2?? login dulu kat churpchurp, tengok eliss punya

http://1.bp.blogspot.com/-SQx9S-cmpWc/TkMw770oOHI/AAAAAAAAKL0/I9oAbj1BUmw/s1600/churr.JPG

skang baru , ada lambang guni tu laa jumlah earning kita

*Ms.Serry Fatieha said...

@wardah; a'ah rasanye memang sesat kot.. len kali guna la GPS kan.. huhu @__@

*Ms.Serry Fatieha said...

@e.l.i.s.s.m.i.e; thanks kak.. yg bru ni senang sikit compare to yg lama

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ayam ape itu.. heheheh..
stok pengunjung obe-c yg search ayam yer... heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang