Tawaran Hebat !!!

Tuesday, August 16, 2011

Mood Raya

Since semalam lagi lagu2 raya dah start d main kan d corong2 radio... Owh.. bila dgr kat opis rasa terus malas nak wat keje... Rasa nak switch off PC and balik kampung... hehehe... melampau la mcm tu kan...

Ni mana bos ni.. semalam tak masuk opis... me dah terpacak pg2 lagi kt opis dgn semangat juang yg tinggi utk apply cuti raya.. tup tup dia tak masuk utk cek n sign form cuti me.... Peeehhh... menyirap satu badan.... sabar..sabar....

pic; Uncle G

Cuti tu penting ooo.... Lau tak, tak best la raya... hehehe... Pg2 ni pun me dh dngr lagu raya... syahdu jer terus ingt nak balik kampung.. hehehe... tak habis2.... selagi tak raya, memang tak habis kan...

Hopefully hari ni bos masuk... kejap pun tak pe la janji dia sign surat cuti tu sudah....

7 comments:

NM02 said...

akak pun dah takde mood nak kerja.. oh, kalu la cuti masih banyak, mmg akak cuti sebulan terus.





muahahahaha

*Ms.Serry Fatieha said...

@kak NM02; huhu tau tak pe kak...

BuLat i2 CirCLE said...

wah...sampai cm 2..best ny org ade kg..leh beraye kt kg..

Ain Atika Zailani said...

wahh tak sabar betul nak raya ni..kite pon..hew hew..nak ada mood study pasang lagu raya.nyiahhahha

*Ms.Serry Fatieha said...

@Bulat i2 circle; ye... memang best pun ada kampung...

*Ms.Serry Fatieha said...

@Ain Atika Zailani; huhu, biasa la raya setahun sekali jer..

nazirah said...

hehe.. nt mst bos sign pnye borg cuti tu hee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang