Tawaran Hebat !!!

Friday, August 19, 2011

Today is Friday.... yeah... sume org tau hari ni hari Jumaat.... I love friday... ngeh ngeh ngeh sape yg tak love dgn Friday... sbb Sabtu adalah cuti... ooppss.... Friday is not my 2nd bf okey... hehehe.... motif bgtau hari ni jumaat sbb nak jelouskan kpda sesape sahaja d luar sana yg kena keje hari Sabtu... hehehe... jahat gile....

Actually me nak tunjuk gmbr ni....


+

ini



kenape??? until today my bos yg bertanggungjawab utk menyain borang cuti tak masuk lagi.... T__T wahh....bengkek dah menunggu.... minggu ni entry penuh tentang borang cuti yg tak bersain ni....

Kalau sampai hari yg me nak cuti tu pun still dia tak dtg n sign form ni.. jwbnye......



me nak cuti jugak... tak peduli... tak nak datang office... suka hati la nak cuti brape lama pun...hehehe... nanti dah keje balik baru la isi form cuti yg baru..... nanti bila my bos call ckp jer mcm ni "owh, sorry sy dah ada kat kampung la" ngeh ngeh ngeh (ketawa jahat)... takkan dia nak ckp dtg office skrg juga kan....

Gile jahat, tp me tak peduli... tak nak datang jugak keje! Nak cuti....! okey thanks...



3 comments:

NM02 said...

yey!!!! cuti kami bos dah luluskan!!!

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

Gen2Merah said...

ehehe.. pandai nak melawan bos ya.. ekeke

berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
followed u . salam ukhuwah

Ikhlas
~GenMerah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang