Tawaran Hebat !!!

Wednesday, January 11, 2012

Macam Linda Hashim okey..

Alamak, nak story mcm dh outdated jer sbb last month punye cite... tapi lum brape basi lagi la sebab tak sampai 1 bulan lagi. hehehe...

Last month me ada pegi rumah my future MIL. 1st time tu.. hikhikhik... debaran tetap ada tp cool la beb.. hehehe... sebabnye me dh penah jumpa my future MIL masa raya tahun lepas. Cuma belum pernah sampai rumah je lagi a.k.a rumah mr.s membesar.

Syukur Alhamdulillah. Everything goes well. Me tak de menghadapi sebarang masalah or kekok sepanjang me berada d sana. 

Erk tp bukan ni yg me nak cite sbnrnye... Tp leh d kira sbgai intro la sbb berkaitan dgn pe yg me nak story mory ni. Sbb semalam, mr.s bgtau me yg mak dia aka my future MIL tu cakap me ni ada gupe mcm budak kat bawah ni;

*pic: Uncle G*
Ini le Linda Hashim. Purposely amek gmbr Linda yg pakai tudung sbb me wore shawl masa tu...
Me memang tergelak mendengarkan kata2 my MIL tu... hehe.. tang mana yg gupe lebih korang or sama tu me tak berape nak pasti la pulak... Tp yg me pasti tang pakai tudung tu je yg memang sama.. hehehehe... 






2 comments:

nanabyte said...

MIL awak de betulny kot cik serry. awak de gaya cam Linda Hashim :P

*Ms.Serry Shah said...

@nanabyte; oit ye ke ada gaya? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang