Tawaran Hebat !!!

Tuesday, January 17, 2012

Dia pun nak bertutti frutti

Last week me berjimba kat OU dgn mr.S. Bila sampai je kat situ kami terus pegi makan dulu. Then bila perut dah kenyang harus la window shopping kat situ... *suka suka suka*

Tp ramai org woooo sbb nak chinese new year kan... Dia org pun membizi wat preparation utk raya. Pusing sana pusing sini then me ternampak kiosk tutti frutti. Wah... dah lama mengidam ni. Bagaikan pucuk d cita ulam mendatang / org mengantuk d sorongkan bantal.. <===== betul ke peribahasa ni? Cikgu, sila semak yer.

Harus la me mengenen tutti frutti ni dgn mr.S. Dah lama me nak rasa bende alah ni. So, mesti la me mengiyau nak jugak try even waktu tu perut me penuh sbnrnye sbb baru lepas makan.

Mula2 nak beli mr.S cakap ==> kenyang lagi baru lepas makan n manis, tak elok utk kesihatan. Cehh... poyos jer. Then bila dia tengok me beriya2 nak juga, so dia terpaksa juga membenarkan. Me cuma amek flavour kiwi n strawberry banana. Then letak topping choco chip n chocolate.

Sorry gmbr tak de sbb ada org tu dah ngap dulu sblm sempat me ambil gmbr.



Khusyuk bertutti frutti.. Tak sedar ke itu tutti frutti me yg punye... Tadi tak nak beli. Bila dah beli dia pulak yg merasmikan dulu... Hampeh....



Muka happy sbb dapat makan...hehehe.... *wink wink* Sibuk menyuruh mr.S ambilkan gambar dari start makan TF smpai la dah nak habis benda alah tu baru la dia ambilkan...

Alamak!! tak nampak pula tutti futti tu. Cameraman ni ambil gmbr main2 ye T_T




nota kaki: ada rupa Linda Hashim tak? hahaha

7 comments:

Cikpuan rara said...

hehehehe sedap kan.rara dh lama tak mkn.

LYAfrina said...

x pnah rasa lagi.... sedap eryhh???rmai y kata sdp kan

LYAfrina said...

x pnah rasa lagi.... sedap eryhh???rmai y kata sdp kan

*Ms.Serry Shah said...

@Cikpuan rara; yup sedap...

@LyAfrina; tak manis mcm ais cream. Tutti futti ni yougurt. Tp tak de la semasam mcm yougurt yg beli kt pasaraya tu.

manis said...

salam perkenalan =)

saya folo cni sekali yep! ;)

eynda said...

Akak suka perisa coklat & red velvet ;-)

*Ms.Serry Shah said...

@manis; salam perkenalan.. will visit you back

@kak eynda; owh redd valvet sedap ke? kena try nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang