Tawaran Hebat !!!

Friday, January 27, 2012

Wanted!!

Skrg ni me tengah cari bahan and idea utk buat hantaran wedding adik me. Skrg mcm2 idea n gubahan yg cntik2... Kita org nak DIY hantaran utk pihak lelaki sekali. So me pun memulakan misi memerah idea dan mix and match idea mana yg cntik n modern.

 One of my idea nak guna bekas hantaran yg mcm ni;

*pic: Uncle G*

Korang tau tak kat mana nk beli bekas ni dgn price yg berpatutan? Sbb me rasa bekas ni susah nak cari la... If boleh me nak beli. Tak mo sewa sbb nnti leh guna lagi kan....





5 comments:

Cikpuan rara said...

kai ikea banyak kan?

Lya Colours said...

cantik!

Anonymous said...

ikea ada.. tp mahal la... rasanya rm70-80 satu

*Ms.Serry Shah said...
This comment has been removed by the author.
*Ms.Serry Shah said...

Me dah check kt website ikea. Ye, memang ada jual kat situ. But the Price?? Make me pengsan... Mahal oo... RM75. Adus, tak de tempat lain ke jual benda ni?

To Rara & Anonymous; thanks ye bgtau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang