Tawaran Hebat !!!

Tuesday, January 31, 2012

Cousin Wedding - Fairuz & Awien Part 1 (Nikah)

Dlm entry sebelum2 ni me ada bgtau yg tahun ni ramai cousin me yg nak kawin dalam entry INI. Me nak tambah lagi. Kemungkinan bulan 5 nanti ada lagi seorang cousin me yg akan berkahwin... N ni sume cousin2 me belah abah... Cousin me yg pengantin lelaki tu.

Okey dalam entry yg sama tu pun me ada cakap bulan 1 ni ada cousin me sorang yg akan berkahwin.. And Alhamdulillah, majlis kedua2 belah pihak telah selamat d jalankan. 

Majlis di rumah perempuan pada 20 & 21 January 2012 yg lepas di Jengka, Pahang. Opkos la me joint sekali. Siap dah amek cuti tau 20hb tu... 20hb nikah, 21 bersanding. Kami bertolak dari rumah pengantin lelaki dalam pukul 10.30 pagi dan sampai dalam pukul 4 petang... Then kami menginap d Homestay. Hrmm agak mahal juga homestay kat Jengka ni. RM250 per night (utk reference ye). Tp homestay kami d sponser oleh bapa pengantin perempuan... Thanks ye pak cik Nordin...

Majlis pernikahan berlangsung selepas solat Isyak. Nasib baik tunggu pak imam tak lama sngt... So kurang la debaran kat pengantin....

Ni hantaran dari pihak lelaki yg di DIY oleh adik pengantin lelaki dan emaknye sndiri...


7 dulang hantaran

mas kahwin & cincin


Handbag & shoes from CR.
Cantikkan kasut tu...


Telekung...


Ni pula hantaran dari pihak perempuan... 9 dulang..
So simple....


Dulang yg ni membuatkan sume org tertarik... hehehe... tp me tak jakun mcm org lain sbb me pernah jumpa cili ni masa me bw. Tp me tak ingt kat blog mana....


Ni actually mcm.... nak kata agar2 bukan.... kulit yg merah tu mcm tepung, then dalam ada inti kacang hancur... mcm kuih... 


Majlis batal air sembahyang.... masa ni tok imam, wali, saksi sume dah tak de. Dah keluar nak makan.... 


Seee.... wajah bongkak si fairuz.... suke bebenor buat muka mcm tu...

Bersanding kejap sambil ambil gmbr.... Pelamin ni Awien DIY. Hrrmm tak nampak penuh pula gmbr pelamin ni. Nexy entry pasti ada... hehehe.... Cuma 1 je kurang kat pelamin ni, lighting tak cukup... cuma guna lampu yg kat tepi kerusi tu je... so tak naik serinye... Suppose  kena ada, bru naik seri.. 


Gossipping...


Nak enterprame jugak... hehehe


Utk majlis bersanding dan bertandang, kita jumpa di part 2 yer...


1 comments:

~♥ iella ♥~ said...

lawa cabai @ cili tue..merah menyala mak ngah...


http://fadthnwan.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang