Tawaran Hebat !!!

Tuesday, January 10, 2012

Bertukar ke "FIBOX"

Last week me perasan yg shoutbox kt blog me ni dah tak bleh guna.. Dia tulis "shoutbook free currently is unavailable" mcm tu la ayt nye lebih korang... This week pun me tengok same jer. Me ingt itu utk temporary basis jer. Rupanye memang dah kena bayar.. Chaaiittt... No free of charge lagi okey.. 

Masa me BW my blog list, me jumpa dah solutionnye dari  mynameismy .
Now me guna FIBOX . Ada yg komen ckp fibox ni ada prob. Ye la, benda bru lagi, msti ada kekurangannye.. Hopefully fibox akan improve their service from time to time.

Asalkan FREE, me tak kisah dgn prob sikit2 tu.. hehehehe...

Ni la gupe shoutbox aka fibox baru me;


hehe.. purple kaler...

Shoutbox ni penting wooo. Ye la nak track & trace sape yg dtg, singgah dan jenguk blog ni. Even tak de entry baru, aktiviti BW tetap me buat. Ada jugak blog kengkawan masa me bw mengalami mslh yg sama mcm ni. Hopefully kengkawan leh tukar ye sbb senang nak tinggalkan tapak kaki. hehehe...

3 comments:

Shaherah said...

same la.. shera pun guna fibox..

nazirah said...

tu la ramai gak yg dah betukar kepada fibox

*Ms.Serry Shah said...

@ Shaherah; senang la nak tinggalkan jejak pas ni kan :)

@ nazirah; yup. sbb free.. ngeee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang