Tawaran Hebat !!!

Saturday, April 9, 2011

211.61?????

Ngeh ngeh ngeh... tajuk....tak mengagak... berat tak berat tak 211.61 tu??? Actually me baru je test berat my blog ni...berat ke tak utk korang loading bila nak bca my blog ni... If berat, loading pun lama korang msti fed up tunggu kan...terus jer close my blog.... waaa....(nangis ni).... N lagi satu takut korang tak dpt tngk keindahan my blog ni....<========statement angkat bakul sndiri ni...huhu

If korang nak check brape berat boleh cek kat SINI.... then masukkan blog url korang then, tekan check pastu akan keluarlah gmbr spt d bawah... hahaha.... 211.61 KB jer....


try la korang punye blog pula...harap2 tak berat dan tak menyusahkan blogger2 len utk terjah blog korang...

4 comments:

Nurul Eiman Hikmah said...

ohhhh berat page blog boleh di timbang eh...jap lg nk try la...thanks for the information...byk cara nk kurgkan berat blog adlah dgn tidak meletak templete yg crowded dan letak lagu bagai...hahaha...

come visit n follow my blog : http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

thanks!

CikLilyPutih said...

dah timbang jugak blog, tak de lah berat sangat ek

NM02 said...

blog ai tak seberat tuan dia. ngeh ngeh ngeh

*Ms Serry*Fatieha said...

@ Nurul Eiman Hikmah; yup2 setuju tu...
@ CikLilyPutih; ok la tu kak lau tak berat..senang org len nak bw..
@NM02; boleh jadi inspirasi utk kurangkan berat badan pula... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang