Tawaran Hebat !!!

Friday, April 15, 2011

fOlLoWeR ke-100

Hari ni nak cite tentang follower ke-100 utk my blog... Thanks d ucapkan kepada semua follower sbb sudi follow blog me yg tak seberapa ni... Skrag ni masa taip entry ni me dah ada 122 org follower... Alhamdulillah... Ada follower yg follow sukarela ada juga yg me jemput...huhu....malunye....



Nama follower ke-100 ni Fiza, berasal dari Seremban.. jom terjah ke blog Fiza's Teritory... Bila dah ramai follower mcm ni....*ceh2 ramai sngt la tu...baru 100 lbey je weh...org len follower riban2 tak pun kecoh mcm me...* kah kah kah... rasa nak wat GA or contest... *eh2 sama ke GA dgn contest tu??? waaah...tak tau la... belasah jer la...* Tp terasa nam bg something kat pembaca blog... skrg ni masih puas memikirkan idea nak wat mcm mana... tunggu ye...

p/s: main game je boleh kenyang?? gile la...

3 comments:

NM02 said...

yey.... mari tepuk tangan sama2

shah-kayrul said...

salam kenal...wah tahniah..dah ramai follower sekarang.....kayrul singgah kembali & follow gak

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah seronok kan follower dah bertambah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang