Tawaran Hebat !!!

Wednesday, April 6, 2011

jAwAb sUrvEy dApAt RM1???

Actually lunch tadi me buka saje je tngk my nuffnang pastu ternampak monster yg comel dan cute tu kat situ... selalunye tak der tapi tibe2 ada pula...dgn jawab survey tu boleh dapat RM1... Kpd sape2 yg rasa RM1 ni bermakna, leh la jawab survey tu.. Kat mane??? Mula2 klik kat my Nuffnang dulu... ngeee.... pas tu pg kat website Nuffnang dan korang akan nampak gmbr monster kuning comel kat bawah sblh kanan. kat arrow warna merah tu yer....


Klik jer kat situ dan spend your time utk jawab survey tu... Dlm 10 minit jer kot... Klik2 jer... jawapan dah ada... Korang pun leh pilih samada duit tu nak msuk ke account Nuffnang tau Churp Churp...


Ini me punye.... dah selesai pun jawab survey tu...

2 comments:

Dea said...

dh jwab dah... xde pon rm1.. hihi

*Ms Serry*Fatieha said...

oit sabar2...nanti ada la tu.. kita pun tak dpt lagi..huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang