Tawaran Hebat !!!

Wednesday, April 27, 2011

sY nAk fM dArI Mrs FIza

Ni 1st time me joint contest... Saje je nak try... mana tau ada luck...
Contest ni dari Mrs Fiza... Ha, tengok la ape hadiahnye.... FM... sape2 yg suka gile, gile2 suka dgn FM ni bleh la joint yer..
syarat2 nye senang jer...
1. Kena follow blog Mrs Fiza dan MrsFizaContest. Bak kata Mrs Fiza, follow mesti ikhlas yer... -_- dan yg best sbb Mrs Fiza akan follow balik... *bertambah la follower ku...wee....*
2. Mcm biasa buat 1 entry n letakkan barner yg cantek lagi comel tu... tak yg letak kat sidebar *suka yg ni*
3. Jgn lupa ye link kan banner tadi ke blog Mrs Fiza
4. Dah buat 3 step yg kat atas tu, tinggalkan link entry n ID follower ruang comment entry ni kat blog Mrs Fiza ye...
Tarikh Tutup 18 Mei 2011 bersamaan hari Rabu jam 3 petang...

1 comments:

MrS. F!zA said...

tq sbb sudi join..hihi gudluck dear!! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang