Tawaran Hebat !!!

Wednesday, April 20, 2011

fB vErSioN mALaYsiA

Semalam tak tau la mcm mana me terjumpa satu web site ni... *eh betul ke web site* ah...hantam saja la labu... pastu me realise dia mcm satu laman sosial yg fofular satu dunia skrg ni, iaitu Facebook a.k.a FB.. tp yg me jumpa ni versi Malaysia la, sbb org Malaysia yg buat laman sosial ni... Nak tau ke??? ala...tak yah la ye.... hehehe.... okey2 ini dia....jeng jeng jeng.......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Social network ni dikenali sebagai Rilek... page depan dia memang mcm FB cuma colour and peta tu dh tukar... oit2 peta ke org pngil tu??? aiyo...tak tau la nak pngil ape... ha, tp ape yg pasti dia dh tukar kpda peta negara Malaysia...ala mcm dlm gmbr kat bawah ni la..

kalau FB dia akan keluar mcm gmbr kat bawah ni kan, n warna pun lain..

Founder utk Rilek ni ialah Mohd Faizal bin Awang Senik... tngh dari gmbr mcm muda lagi.. dan beliau merupakan orang Kelantan. Nak tau lebih lanjut tentang founder dan bila sebenarnye laman web ni ditubuhkan sila klik SINI ye...

Beza dgn FB ialah FB tu kira mcm international punye social networking la... Rilex ni pula kat Malaysia... Tp mungkin Rilex ni belum betul2 fofular mcm FB sbb dia masih baru lagi... Rilex ni bru lg beroperasi dgn laman baru pada 21.02.11... so sape lagi, yg belum register tu, register la ye.... dan ajk kawan2 len utk register sekali... Sokong la barang buatan Malaysia... chaiyok chaiyok....

3 comments:

NM02 said...

wow.... bangga la kalu dia betul2 dapat tarik ramai kastemer join rilek ni

Cik Nursya said...

nmpak cam sbijik plak.. huhu

shah-kayrul said...

mak aiii...hijaunya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang