Tawaran Hebat !!!

Monday, April 4, 2011

tHanks Nuffnang...

Selamat hari Isnin... wah excited nye nak hupdate blog... actually pg ni pada 11.25am me saje2 je check my Nuffnang.. actually dh lama me tak check nuffnang ni sebab me frust tak penah dpt income pun... pnh nampak iklan tp bila check account tak de pun satu income yg lekat...pelik2.... Tp pagi ni saje2 je nak jenguk dh lama tak jengut... dan me tengok ada 4 income. Alhamdulillah akhirnye ada juga income walaupun jumlahnye tak bnyak at least pihak Nuffnang sedar tntg kewujudan myblog ni... huhu...



cube try test tngk kat tarikh iklan tu... bulan March punye iklan tp dah 4 April baru me perasan... huhu sedih2... kengkawan lau nampak me punye iklan Nuffnang tu klik2 yer... tp jgn lupa inform me... me akan klik2 u alls punye juga yerk..

P/s: nak makan ape lunch hari ni ye? nasi ayam rendang or siam curry noodle only for RM5.. grab this here


3 comments:

NM02 said...

nufnang??? ah.... tawar hati sudah!

Cik Nursya said...

tawar ati jugak.. huhu

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

oit NM02 dan Cik Nursya dah tawar hati? huhu...bg org baru mcm sy ni ada sikit keterujaan la sbb baru dpt BE..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Tieha
Design by Cik Kumbang